Real Techniques anmeldelse (Maren Susanne)
Hjem Add Om meg Facebook

3

Real Techniques anmeldelse

Jeg fikk Real Techniques sminkebørster fra Core collection deres i går. Det var fire børster som fulgte med, pluss ett etui til å ha de i. Jeg har nå prøvd alle kostene og skal prøve mitt beste på å anmelde de.

 

Contour brush; Denne er veldig myk, og selve børsten er i veldig fin størrelse. Den er også litt buet, noe som er veldig hendig. Jeg bruker som regel og contoure kinnbenene og litt i pannen, og den funket ypperlig til det. Påføringen mot huden er veldig myk, og man får et godt grep rundt håndtaket. Likte denne veldig godt! 

 

Foundation brush; Denne føltes myk mok hånden, men når jeg skulle påføre fondation med denne så stakk den veldig i huden. Jeg tror ikke jeg kommer til å bruke denne igjen. Det er litt synd for den er veldig fin i størrelse, og den kom til alle plassene den skulle.  

 

Detailer brush; Denne var veldig liten, og jeg har prøvd meg litt ut på forskjelige ting denne kan være hendig med. Jeg prøvde først å bruke den til å ta på concealer under øynene og rundt nesen, men følte ikke det var noe suksess. Så jeg prøvde heller og bruke den til å ta på øyenskygge innerst i øynene, og det funket den veldig fint til. I grepet så syntes jeg den nesten var litt for tynn, hvertfall til concealer bruk, men når jeg prøvde meg frem med øyenskyggen så funket det. 
 

Buffing brush; Denne brukte jeg til å påføre pudder med, og den er veldig behagelig og bruke, tror dette er den jeg likte aller best i dette settet. Håndtaket er tykt og godt og holde i, og selve børstehodet er mykt, men fortsatt stivt og hardt slik at produktet påføres fint. 

 

Etuiet; Dette så greit ut, men litt billig laget kanskje?. Syntes ikke den tråden som er i midten var noe særlig fin. Den er veldig hendig da, i og med at man kan bøye den slik at børstene står, og at det er plass til flere børster i etuiet.

 

Følg meg gjerne på Facebook her! • 26.05.2016 kl.15:28
  Takk for denne anmeldelsen :)
  26.05.2016 kl.19:23
  har ikke prøvd noen av de kostene før, men har lyst å prøve contour-børsten :D jeg liker best å bruke beautyblender til fundation <3
  26.05.2016 kl.20:33
  Ble inspirert til å kjøpe en slik contourbørste! En god anmeldelse :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta