Ansikts-rutine (Maren Susanne)
Hjem Add Om meg Facebook

4

Ansikts-rutine

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og skal vise dere min ansikts-rutine.

 

Det jeg starter med er å vaske ansiktet med Garnier sin Micellar Cleansing Water. Denne er supergod, fjerner all sminken veldig enkelt. Det eneste jeg ikke liker så godt med denne er lukta.

Så tar jeg Garnier sin Pure Active 3in1 og skrubber hele ansiktet mitt. Jeg lar den sitte på i 3 minutter før jeg vasker den av igjen. Denne er virkelig gull for meg, jeg sliter veldig med fet hud, og denne gjør slik at huden ikke glinser av fett, men heller ikke at den føles tørr ut. Sliter du også med oljete hud, prøv denne!

Når jeg har fått bort alle restene av masken, så smører jeg ansiktet mitt med Lòrèal Paris sin Nutri Gold Oil-Cream. Liker denne veldig godt, men den passer dessverre ikke huden min helt, da jeg har veldig fet hud. 

Ingen har perfekt hud (sier vi), hvertfall ikke jeg. Men jeg liker å prøve å ta vare på huden, og smører den med dagkrem og nattmaske hver dag. Bruker kun Garnier Pure Active etter jeg har dusjet. 

#rutine #dusjet #helg

 

Følg meg gjerne på Facebook her! • 29.05.2016 kl.16:05
  Kult innlegg og fine produkter:). Jeg elsker sminkefjerneren fra garnier:)
  29.05.2016 kl.16:11
  Kjempe fine tips, bruker mye sv det samme selv :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
  29.05.2016 kl.16:40
  Har hørt mye bra om denne :) Flasken er så søt i tillegg <3
  04.06.2016 kl.14:58
  Brukte den første før, men bruker den ikke lenger fordi jeg fant noe bedre, haha :D Bruker derimot den andre daglig!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta