Maren Susanne -
Hjem Add Om meg Facebook

1

I dag har vært en veldig koselig dag. Jeg møtte ei venninne jeg ikke har sett på 3 år, det var veldig koselig og endelig se henne igjen, og prate med henne. Vi gikk litt rundt på Kuben og tittet. Jeg var egentlig på jakt etter et denimskjørt, likt som jeg viste i wants innlegget her. Fant dessverre ingen. 

Da vi begge var slitne av å gå rundt, møtte vi kjæresten min og satte oss ned på kaféen, og koste oss med kaffe og pratet. 


#coffee #shopping #lørdag #helg

Selv om det var en veldig fin og koselig dag kjenner jeg at det dessverre ikke er mye som skal få kroppen min helt utslitt. Har vært en uke sykmeldt nå, så føler jeg har fått litt mer energi tilbake. Håper bare jeg kan komme meg tilbake til det vanlige energinivået mitt snart, sånn at jeg kan fungere både sosialt og på skolen.

 

Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 5

  Nå er jeg akkurat ferdig med å ordne meg, for jeg skal til byen og møte ei venninne jeg ikke har sett på flere år. Gleder meg veldig til å møte henne!

   

  Frokosten min i dag er en bær-smoothie. Jeg hadde oppi alle bær du kan tenke deg, og litt melk. Denne smoothien er den beste!  #smoothie #lørdag #frokost #blogg #hverdag #helg

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 4

  Fredagsmaten ble laksewrap. Vi pleier som regel og ha taco, men i dag ville jeg bytte ut kjøttdeigen med fisk. Det smakte helt nydelig, og jeg skal definitivt ha dette igjen. Kjæresten syntes også det var godt, så da ble jeg fornøyd.

     #mat #fredag #laks #kjæreste

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 0

  Klokka elleve ringte vekkerklokka i dag, og jeg sto opp, selv om jeg gjerne kunne sovet litt lenger. Kaffetrakteren ble satt på, verandadøra åpnet og obligatorisk kosing med Tiril ble gjort.

  Så nå sitter jeg her med en (les: tre) veldig god kopp kaffe og har har en sovende Tiril liggende inntil meg. Jeg tenker litt på hva jeg skal gjøre i dag. Jeg vet at jeg må klippe litt på dukkehodet mitt, selv om skolearbeid sjeldent frister. 


  Håper dere alle får en veldig fin dag i dag, og at den er solfylt!

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 4  Litt på etterkant, siden det var fastelaven i går, og det var i går jeg burde laget boller. Men boller smaker jo godt uansett dag da. 

   

  Følg meg på Facebook her!