Maren Susanne -
Hjem Add Om meg Facebook

12

Brødskive med avokadoskiver. Dette er utrolig godt, og veldig sunt! Det er også litt annet en det vanlige pålegget man pleier og ha på brødskiven. Jeg liker veldig godt og variere ihvertfall! 

Her har jeg skåret opp en halv avokado (liten i størrelse), hatt på nykvernet pepper, gressløk og litt sitrondråper. Enkelt og godt! Har du ikke gressløk, eller ikke liker det så bruk gjerne persille eller andre krydderurter. #mat #kveld #frokost 

 

Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 4

  Her kommer min verdensberømte oppskrift på fylte pannekaker. Eller den er kanskje ikke så verdensberømt, og kanskje ikke min da jeg har lært alt fra moren min. Hehe!

  Du trenger:

  Pannekaker; Ha helst tynn røre og husk å ikke ha sukker i røren

  Gryte: Løk og paprika, kjøttdeig (jeg brukte kylling), tomatpuré, matfløte

  Ost

   

  Slik gjør du:

  Stek alle pannekakene, husk å ha en litt tynn røre, og lag tynne pannekaker. 

  Kutt opp løk, ha det i en gryte eller høy stekepanne sammen med olje. La det frese til det blir litt gyllent så har du oppi paprikaen. Da dette har fått frest seg litt sammen så har du oppi kjøttdeigen og steker til den er ferdig. Husk å krydre med salt og pepper. Ta så 2-3 spiseskjeer med tomatpuré i, og rør det godt sammen. Så heller du i matfløten og lar det stå og putre i et kvarters tid. Jo lenger den står, jo bedre blir den.

  Når gryten er ferdig så tar du litt gryte på pannekakene og bretter de sammen. Legg bretten ned mot bakebrettet og ha på ost på toppen. Deretter så steker du de i noen minutter på 220 grader i ovnen, sånn at osten smelter.


  #Mat #Helg #Middag

  Det er kanskje en litt tidkrevende rett, men det er virkelig verdt det. Syntes disse fylte pannekakene er utrolig gode, men veldig mektige! Er en stor favoritt hos kjæresten og.

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 4

  Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og skal vise dere min ansikts-rutine.

   

  Det jeg starter med er å vaske ansiktet med Garnier sin Micellar Cleansing Water. Denne er supergod, fjerner all sminken veldig enkelt. Det eneste jeg ikke liker så godt med denne er lukta.

  Så tar jeg Garnier sin Pure Active 3in1 og skrubber hele ansiktet mitt. Jeg lar den sitte på i 3 minutter før jeg vasker den av igjen. Denne er virkelig gull for meg, jeg sliter veldig med fet hud, og denne gjør slik at huden ikke glinser av fett, men heller ikke at den føles tørr ut. Sliter du også med oljete hud, prøv denne!

  Når jeg har fått bort alle restene av masken, så smører jeg ansiktet mitt med Lòrèal Paris sin Nutri Gold Oil-Cream. Liker denne veldig godt, men den passer dessverre ikke huden min helt, da jeg har veldig fet hud. 

  Ingen har perfekt hud (sier vi), hvertfall ikke jeg. Men jeg liker å prøve å ta vare på huden, og smører den med dagkrem og nattmaske hver dag. Bruker kun Garnier Pure Active etter jeg har dusjet. 

  #rutine #dusjet #helg

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 1

  I dag har vært en veldig koselig dag. Jeg møtte ei venninne jeg ikke har sett på 3 år, det var veldig koselig og endelig se henne igjen, og prate med henne. Vi gikk litt rundt på Kuben og tittet. Jeg var egentlig på jakt etter et denimskjørt, likt som jeg viste i wants innlegget her. Fant dessverre ingen. 

  Da vi begge var slitne av å gå rundt, møtte vi kjæresten min og satte oss ned på kaféen, og koste oss med kaffe og pratet. 


  #coffee #shopping #lørdag #helg

  Selv om det var en veldig fin og koselig dag kjenner jeg at det dessverre ikke er mye som skal få kroppen min helt utslitt. Har vært en uke sykmeldt nå, så føler jeg har fått litt mer energi tilbake. Håper bare jeg kan komme meg tilbake til det vanlige energinivået mitt snart, sånn at jeg kan fungere både sosialt og på skolen.

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 5

  Nå er jeg akkurat ferdig med å ordne meg, for jeg skal til byen og møte ei venninne jeg ikke har sett på flere år. Gleder meg veldig til å møte henne!

   

  Frokosten min i dag er en bær-smoothie. Jeg hadde oppi alle bær du kan tenke deg, og litt melk. Denne smoothien er den beste!  #smoothie #lørdag #frokost #blogg #hverdag #helg

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 3

  Disse tingene fra Nelly.com står veldig høyt på ønskelisten min akkurat nå. Jeg har egentlig aldri gått i skjørt, men denne sommeren så føler jeg for å prøve. Også tror jeg at alle disse tingene vil passe veldig godt sammen. 


  Genser her// Skjørt her// Ringer her// Sko her//
  Hva syntes dere?

  #nelly #wants #skjørt #sommer #sko #mote

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 4

  Fredagsmaten ble laksewrap. Vi pleier som regel og ha taco, men i dag ville jeg bytte ut kjøttdeigen med fisk. Det smakte helt nydelig, og jeg skal definitivt ha dette igjen. Kjæresten syntes også det var godt, så da ble jeg fornøyd.

     #mat #fredag #laks #kjæreste

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 0

  Klokka elleve ringte vekkerklokka i dag, og jeg sto opp, selv om jeg gjerne kunne sovet litt lenger. Kaffetrakteren ble satt på, verandadøra åpnet og obligatorisk kosing med Tiril ble gjort.

  Så nå sitter jeg her med en (les: tre) veldig god kopp kaffe og har har en sovende Tiril liggende inntil meg. Jeg tenker litt på hva jeg skal gjøre i dag. Jeg vet at jeg må klippe litt på dukkehodet mitt, selv om skolearbeid sjeldent frister. 


  Håper dere alle får en veldig fin dag i dag, og at den er solfylt!

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 3

  Jeg fikk Real Techniques sminkebørster fra Core collection deres i går. Det var fire børster som fulgte med, pluss ett etui til å ha de i. Jeg har nå prøvd alle kostene og skal prøve mitt beste på å anmelde de.

   

  Contour brush; Denne er veldig myk, og selve børsten er i veldig fin størrelse. Den er også litt buet, noe som er veldig hendig. Jeg bruker som regel og contoure kinnbenene og litt i pannen, og den funket ypperlig til det. Påføringen mot huden er veldig myk, og man får et godt grep rundt håndtaket. Likte denne veldig godt!   

   

  Foundation brush; Denne føltes myk mok hånden, men når jeg skulle påføre fondation med denne så stakk den veldig i huden. Jeg tror ikke jeg kommer til å bruke denne igjen. Det er litt synd for den er veldig fin i størrelse, og den kom til alle plassene den skulle.    

   

  Detailer brush; Denne var veldig liten, og jeg har prøvd meg litt ut på forskjelige ting denne kan være hendig med. Jeg prøvde først å bruke den til å ta på concealer under øynene og rundt nesen, men følte ikke det var noe suksess. Så jeg prøvde heller og bruke den til å ta på øyenskygge innerst i øynene, og det funket den veldig fint til. I grepet så syntes jeg den nesten var litt for tynn, hvertfall til concealer bruk, men når jeg prøvde meg frem med øyenskyggen så funket det. 
   

  Buffing brush; Denne brukte jeg til å påføre pudder med, og den er veldig behagelig og bruke, tror dette er den jeg likte aller best i dette settet. Håndtaket er tykt og godt og holde i, og selve børstehodet er mykt, men fortsatt stivt og hardt slik at produktet påføres fint. 

   

  Etuiet; Dette så greit ut, men litt billig laget kanskje?. Syntes ikke den tråden som er i midten var noe særlig fin. Den er veldig hendig da, i og med at man kan bøye den slik at børstene står, og at det er plass til flere børster i etuiet.

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 7

  Hei, nå har akkurat jeg og kjæresten kommet hjem fra Kuben, shoppingsenteret her. Det var så fint vær, så vi bestemte oss for å ta den korte rusleturen bort dit. Det var egentlig bare meningen at jeg skulle handle én ting der, men det skjedde visst ikke.. Hehe!

  Her er dagens innkjøp:


  Topp og shorts fra Bikbok, BH fra H&M og sko fra Shoeday. 

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 3

  I dag fikk jeg nye sminkekoster. De er fra merket Real Techniques, og i pakken så var det med fire sminkekoster og et etui til å ha de i.
  Disse føles veldig myke, og selve håndtakene ser ut til å være i riktig god kvalitet.   I denne pakka så er det contour brush, pointed fondation brush, detailer brush og buffing brush, og i tillegg følger det med et etui. Jeg gleder meg veldig til å prøve de ut. 

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 0