Maren Susanne -
Hjem Add Om meg Facebook

12

Brødskive med avokadoskiver. Dette er utrolig godt, og veldig sunt! Det er også litt annet en det vanlige pålegget man pleier og ha på brødskiven. Jeg liker veldig godt og variere ihvertfall! 

Her har jeg skåret opp en halv avokado (liten i størrelse), hatt på nykvernet pepper, gressløk og litt sitrondråper. Enkelt og godt! Har du ikke gressløk, eller ikke liker det så bruk gjerne persille eller andre krydderurter. #mat #kveld #frokost 

 

Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 4

  Her kommer min verdensberømte oppskrift på fylte pannekaker. Eller den er kanskje ikke så verdensberømt, og kanskje ikke min da jeg har lært alt fra moren min. Hehe!

  Du trenger:

  Pannekaker; Ha helst tynn røre og husk å ikke ha sukker i røren

  Gryte: Løk og paprika, kjøttdeig (jeg brukte kylling), tomatpuré, matfløte

  Ost

   

  Slik gjør du:

  Stek alle pannekakene, husk å ha en litt tynn røre, og lag tynne pannekaker. 

  Kutt opp løk, ha det i en gryte eller høy stekepanne sammen med olje. La det frese til det blir litt gyllent så har du oppi paprikaen. Da dette har fått frest seg litt sammen så har du oppi kjøttdeigen og steker til den er ferdig. Husk å krydre med salt og pepper. Ta så 2-3 spiseskjeer med tomatpuré i, og rør det godt sammen. Så heller du i matfløten og lar det stå og putre i et kvarters tid. Jo lenger den står, jo bedre blir den.

  Når gryten er ferdig så tar du litt gryte på pannekakene og bretter de sammen. Legg bretten ned mot bakebrettet og ha på ost på toppen. Deretter så steker du de i noen minutter på 220 grader i ovnen, sånn at osten smelter.


  #Mat #Helg #Middag

  Det er kanskje en litt tidkrevende rett, men det er virkelig verdt det. Syntes disse fylte pannekakene er utrolig gode, men veldig mektige! Er en stor favoritt hos kjæresten og.

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!