Maren Susanne -
Hjem Add Om meg Facebook

1

Her kommer min verdensbermte oppskrift p fylte pannekaker. Eller den er kanskje ikke s verdensbermt, og kanskje ikke min da jeg har lrt alt fra moren min. Hehe!

Du trenger:

Pannekaker; Ha helst tynn rre og husk ikke ha sukker i rren

Gryte: Lk og paprika, kjttdeig (jeg brukte kylling), tomatpur, matflte

Ost

 

Slik gjr du:

Stek alle pannekakene, husk ha en litt tynn rre, og lag tynne pannekaker. 

Kutt opp lk, ha det i en gryte eller hy stekepanne sammen med olje. La det frese til det blir litt gyllent s har du oppi paprikaen. Da dette har ftt frest seg litt sammen s har du oppi kjttdeigen og steker til den er ferdig. Husk krydre med salt og pepper. Ta s 2-3 spiseskjeer med tomatpur i, og rr det godt sammen. S heller du i matflten og lar det st og putre i et kvarters tid. Jo lenger den str, jo bedre blir den.

Nr gryten er ferdig s tar du litt gryte p pannekakene og bretter de sammen. Legg bretten ned mot bakebrettet og ha p ost p toppen. Deretter s steker du de i noen minutter p 220 grader i ovnen, snn at osten smelter.


#Mat #Helg #Middag

Det er kanskje en litt tidkrevende rett, men det er virkelig verdt det. Syntes disse fylte pannekakene er utrolig gode, men veldig mektige! Er en stor favoritt hos kjresten og.

 

Flg meg gjerne p Facebook her!

  • 0