Maren Susanne -
Hjem Add Om meg Facebook

4

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og skal vise dere min ansikts-rutine.

 

Det jeg starter med er å vaske ansiktet med Garnier sin Micellar Cleansing Water. Denne er supergod, fjerner all sminken veldig enkelt. Det eneste jeg ikke liker så godt med denne er lukta.

Så tar jeg Garnier sin Pure Active 3in1 og skrubber hele ansiktet mitt. Jeg lar den sitte på i 3 minutter før jeg vasker den av igjen. Denne er virkelig gull for meg, jeg sliter veldig med fet hud, og denne gjør slik at huden ikke glinser av fett, men heller ikke at den føles tørr ut. Sliter du også med oljete hud, prøv denne!

Når jeg har fått bort alle restene av masken, så smører jeg ansiktet mitt med Lòrèal Paris sin Nutri Gold Oil-Cream. Liker denne veldig godt, men den passer dessverre ikke huden min helt, da jeg har veldig fet hud. 

Ingen har perfekt hud (sier vi), hvertfall ikke jeg. Men jeg liker å prøve å ta vare på huden, og smører den med dagkrem og nattmaske hver dag. Bruker kun Garnier Pure Active etter jeg har dusjet. 

#rutine #dusjet #helg

 

Følg meg gjerne på Facebook her!

 • 3

  Jeg fikk Real Techniques sminkebørster fra Core collection deres i går. Det var fire børster som fulgte med, pluss ett etui til å ha de i. Jeg har nå prøvd alle kostene og skal prøve mitt beste på å anmelde de.

   

  Contour brush; Denne er veldig myk, og selve børsten er i veldig fin størrelse. Den er også litt buet, noe som er veldig hendig. Jeg bruker som regel og contoure kinnbenene og litt i pannen, og den funket ypperlig til det. Påføringen mot huden er veldig myk, og man får et godt grep rundt håndtaket. Likte denne veldig godt!   

   

  Foundation brush; Denne føltes myk mok hånden, men når jeg skulle påføre fondation med denne så stakk den veldig i huden. Jeg tror ikke jeg kommer til å bruke denne igjen. Det er litt synd for den er veldig fin i størrelse, og den kom til alle plassene den skulle.    

   

  Detailer brush; Denne var veldig liten, og jeg har prøvd meg litt ut på forskjelige ting denne kan være hendig med. Jeg prøvde først å bruke den til å ta på concealer under øynene og rundt nesen, men følte ikke det var noe suksess. Så jeg prøvde heller og bruke den til å ta på øyenskygge innerst i øynene, og det funket den veldig fint til. I grepet så syntes jeg den nesten var litt for tynn, hvertfall til concealer bruk, men når jeg prøvde meg frem med øyenskyggen så funket det. 
   

  Buffing brush; Denne brukte jeg til å påføre pudder med, og den er veldig behagelig og bruke, tror dette er den jeg likte aller best i dette settet. Håndtaket er tykt og godt og holde i, og selve børstehodet er mykt, men fortsatt stivt og hardt slik at produktet påføres fint. 

   

  Etuiet; Dette så greit ut, men litt billig laget kanskje?. Syntes ikke den tråden som er i midten var noe særlig fin. Den er veldig hendig da, i og med at man kan bøye den slik at børstene står, og at det er plass til flere børster i etuiet.

   

  Følg meg gjerne på Facebook her!